tiistai 11. lokakuuta 2011

Ma 10.10. Blogin uusi alku...

Blogini saa nyt täydellisen nollauksen vanhoista blogiteksteistä ja suuren makeoverin uudella ulkoasulla. Olen haaveillut kirjoittelusta ja uudesta ulkoasusta jo pitkään ja viimein käveli vastaan sellainen taustakuva mikä miellyttää omaakin silmää. On tehnyt mieli kirjoitella jo pitkään vaikka ja mitä, mutta ei ole ollut kiinnostusta millään kököllä valmisulkoasulla. :-)

Tarkoituksena olisi kirjoitella normielämän asioista. Sillä sehän on vain elämää - ei sen enempää: tiedossa kertomuisia elämän vaikeuksista, koettelemuksista, iloista ja suruista... Kivinen ja pitkä matka morsiameksi - tosielämän morsiandieetti; personal trainereita, treenausta, ruokaa, voittoja ja vastoinkäymisiä...

Suurena aikomuksena olisi ylläpitää blogia säännöllisesti päivittämällä edes pelkkää kuvaa jos ei jaksa mitään tarinaa kirjoittaa. Joskus olen haaveillut, että julkaisisin yhden fiilis-kappaleen ja "tänään tapahtui" tai "muistojen syövereistä"-kuvan per päivä, mutta katsotaan lähteekö se käyntiin milloinkaan. ;-)


Rakkaat gerbiili-neitoset palaili vasta vähän aikaa sitten takaisin kotiin sulho- ja poikasreissulta. Tätä kirjoitellessani yksi tytöistä, rakas hunajakettuseni (eli siis honeyfox väriltään) Hani, juoksee pitkin olkapäitäni ja tietokone pöytää. Tällähetkellä röntti istuu pääni päällä ja seuraa tarinointiani tyytyväisenä. Sulhoreissulla viiksiperhe jakaantui kahtia joten perheemme kasvaa yhdellä, kun paikalliselta kasvattajalta tulee hänen riitapukari kasvatilleen vanha Rouva seuralaiseksi viettämään meille eläkepäiviä..  :-)

Kolmen viikon kuumeiluputki on viimein ohi (ainakin vielä...) ja tänään pääsin käymään ensimmäistä kertaa tänne avatulla uunituoreella EasyFitillä. Virtuaali spinning ja -venyttely oli tosi jees ja kiva päästä liikkumaan pitkästä aikaa. Sairastelun, jatkuvan nukkumisen ja kolmen viikon seinien tuijottelu oli ehtinyt kiristää hermot todella kireälle ja vitutuskäyrän läpi katosta. Nyt on todella mukava ja energinen olo, kun on saanut hermot tasaantumaan. Liikunta teki myös puuttuneelle ruokahalulle (kiitos kuumeen ja oksentelun) tosi hyvää ja ruokaohjeissa pysytty mallikkaasti. :-)

Olen aikaisemmin yrittänyt naputella facebookissa "30 Day Song Challengea" koskaan viimeiseen päivään pääsemättä. Voisin nyt aloitella sen tässä blogissa uudelleen niin on jotain syytä sitten aloittaa kirjoittelemaan vähän useammin.

DAY 01 - your favorite song

Huoh, näitä on niin paljon, että voisi listata piiiiiiitkän listan. Parhaiten meikäläisen lempimusiikista kertoo spotifyn starred-lista sekä last.fm:n eniten soitetut. Tällähetkellä kaksi ehdotonta ykkössuosikkia on Jukka Pojan - Silkkii sekä Jimi Constantinen - Dirty Cinderella kappaleet. Kummatkin ovat tosi kauniita ja rentoja kappaleita ja niissä on todella hienot sanat. Ensimmäinen on yksi niistä muutamista joita haaveilen ja pallottelen myös hääpäiväksi. ;-)



***********
day 02 - your least favorite song
day 03 - a song that makes you happy
day 04 - a song that makes you sad
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song that reminds you of somewhere
day 07 - a song that reminds you of a certain event
day 08 - a song that you know all the words to
day 09 - a song that you can dance to
day 10 - a song that makes you fall asleep
day 11 - a song from your favorite band
day 12 - a song from a band you hate
day 13 - a song that is a guilty pleasure
day 14 - a song that no one would expect you to love
day 15 - a song that describes you
day 16 - a song that you used to love but now hate
day 17 - a song that you hear often on the radio
day 18 - a song that you wish you heard on the radio
day 19 - a song from your favorite album
day 20 - a song that you listen to when you’re angry
day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh
day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood
day 30 - your favorite song at this time last year

1 kommentti: